Uw specialist in plastische en esthetische behandelingen...

...laat u opnieuw blaken van zelfvertrouwen en genieten van een beter zelfbeeld. In een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer zoeken we tezamen naar de meest passende oplossing voor de noden van uw lichaam.

Plastisch

Uw lichaam betekent alles voor u. Of u nu man of vrouw bent, uw lichaam dient tot in de puntjes in orde te zijn. Het team van Clinica dOro is zich hiervan meer dan bewust en vormen d referentie op het gebied van plastische chirurgie in Antwerpen: uw noden en wensen zijn onze zorg!

Esthetisch

Lichaamscorrecties zijn niet langer taboe, integendeel. Lichaamscorrecties om de tekenen van veroudering van de baan te vegen of om uzelf een beter zelfbeeld te bezorgen worden vaker en vaker uitgevoerd. Clinica dOro is uw specialist voor esthetische chirurgie in Antwerpen.

Bodytite

Wordt u al een jaartje ouder of heeft u net gewicht verloren? Dan is er vaak sprake van huidverslapping: uw huid is haar elasticiteit verloren en schittert niet meer als vroeger. Clinica dOro heeft hiervoor de perfecte oplossing: bodytite! Liposuctie met huidverstrakking: de ideale combi!
Specialiteiten

Clinica dOro: uw partner in plastische chirurgie in Antwerpen

Van harte welkom op onze website. U bent hier niet toevallig terecht gekomen, integendeel. Leest u deze tekst, dan overweegt u esthetische of plastische chirurgie in Antwerpen. Clinica dOro ontvangt u met het grootste plezier en omarmt uw vragen en behoeften met de beste zorgen en grootste aandacht. Onze website heeft als doel u alvast wegwijs te maken in de wereld der plastische heelkunde. Weet dat, in welke situatie u zich ook bevindt, onze dokters voor u klaarstaan om u te voorzien van alle informatie die u maar wenst.

Ons team bestaat uit n voor n bekwame medewerkers met aan het hoofd dokter Jan Vermeylen. Reeds in 1984 behaalde hij zijn diploma Algemene Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit in Leuven, waarna hij zich al snel specialiseerde in plastische chirurgie.Ondertussen heeft Dr. Vermeylen reeds meer dan 22000 ingrepen bij meer dan 16000 patienten verricht. Verschillende internationale publicaties van zijn hand. Dr. Vermeylen heeft in juli 2014 een paper gepresenteerd in Edinburgh voor de Europese Vereniginig van Plastisch chirurgen - ESPRAS - over een door hem zelf ontwikkelde techniek voor borstreductie, de The VERSO breastreduction. In september 2014 werd deze paper voorgesteld op het wereldcongres voor plastisch chirurgen in Rio de Janeiro, ISAPS. Als specialist in plastische chirurgie in Antwerpen, is hij thuis in heel wat behandelingen, die worden uitgevoerd in de praktijk zelf. Verder heeft Dr. Jan Vermeylen de bestaande MACS face lift techniek erg verbetert door de door hem ontwikkelde MACS-U-Lift. Met deze techniek krijgen wij een veel betere correctie van de hals in vergelijking met de gewone MACS lift.Komt er algemene narcose aan te pas of een hospitalisatie met overnachting? Dan vindt uw behandeling plaats in het AZ Turnhout.
Dr. Jan Vermeylen is ook de ontwikkelaar van een nieuwe stamceltherapie. Deze techniek geeft een zeer diudelijk zichtbare verjonging van de huid van aangezicht, armen,hals en decollete.

Ontvang 5 gratis tips ter voorkoming van oogwallen :
Plastische chirurgie in Antwerpen met openheid n resultaat

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare partner in plastische chirurgie in Antwerpen, dan bent u bij Clinica dOro aan het goede adres. We staan namelijk voor een klantgerichte aanpak in een vertrouwelijk kader en streven ernaar u te omringen met de allerbeste zorgen en de meest bekwame dokters. Openheid wordt in onze praktijk hoog in het vaandel gedragen, wat keer op keer zorgt voor het gewenste resultaat, wat teleurstellingen en eventuele complicaties na de ingreep vermijdt.

Wat houdt onze openheid dan precies in? Wel, een operatie gaat niet zo maar van start van zodra u onze praktijk binnenwandelt, integendeel. Deze gaat vooraf van een eerste consultatie, die uw specifieke situatie onder de loep neemt. Aan de hand van een kennismakingsgesprek, gevolgd door een klinisch onderzoek, wordt samen met u gezocht naar de meest geschikte oplossing. Eentje die het beste aansluit bij uw wensen en nog belangrijker: bij de noden van uw lichaam. Als specialist in plastische chirurgie in Antwerpen brengt Clinica dOro u ook op de hoogte van alle mogelijke beperkingen, complicaties en nabehandelingen van de gekozen oplossing. Zo bent u bij ons verzekerd van een realistisch beeld van uw behandeling en u goed waaraan u en uw lichaam toe zijn. Wij hebben zowel chirurgische als niet chirurgische behandelingen ter beschikking waardoor wij samen met U de meeste geschikte behandeling zullen bepalen.

Had u graag meer informatie gewenst over onze mogelijke behandelingen, onze werking of onze prijzen? Dan kunt u ons te allen tijde bereiken. U kunt ons steeds contacteren via het telefoonnummer +32 14416689 of via het e-mailadres clinicadoro@gmail.com. Onze medewerkers maken graag een afspraak om u zo spoedig mogelijk persoonlijk te mogen ontmoeten. Clinica dOro, uw expert in plastische chirurgie in Antwerpen, hoopt u weldra te mogen ontvangen!
© 2014-2017 Clinica dOro
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Clinica dOro
Vogelzang 3b11
2300 Turnhout
Tel.: +32 14416689
Contacteer ons